11 d’octubre 2012

Repte literari 16. Personatge freaky preferit

Hola bibliòfils!
Seguim amb aquest repte literari. Per qui no ho sàpiga, podeu veure les entrades anteriors d'aquest repte aquí, i l'explicació detallada del repte aquí.

El personatge més freaky que he conegut mai al llarg de tots aquests anys llegint és la Luna Lovegood. La podem trobar entre les pàgines de la sèrie Harry Potter, i és freaky a més no poder. 

La Luna pertany a la residència de Ravenclaw, és amiga d'en Harry però és un any més petita que ell. Té els cabells rossos i llargs fins a la cintura, i els seus ulls clars li fan tenir un aire de sorpresa permanent. 
Sòl portar la seva vareta màgica sobre l'orella i és aficionada a portar un collaret fet de taps de cervesa i arracades de raves. 
Per culpa del seu comportament excèntric li diuen llunàtica, i normalment pateix les entremaliadures (a vegades cruels) dels seus companys d'estudi. Al principi en Harry i els seus amics la troben molt estranya però amb el pas del temps esdevé una de les seves millors amistats. 

Sovint fa comentaris estranys en moments inversemblants, i proporciona al lector una diversió inesgotable. 
Us deixo tres moments cèlebres:
-És un Wrackspurt... Són invisibles. Suren per les teves orelles i fan que el cervell se't posi borrós. -Va dir ella. -Vaig creure haver-ne sentit alguns brunzint al voltant.
-No, i ara, i tant si m'agradaria anar-hi amb tu com amics! -va dir Lluna, amb un somriure radiant com en Harry no l'hi havia vist mai-. És la primera vegada que algú em convida a anar a una festa com a amics! Per això t'has tenyit la cella, per la festa? Vols que jo també me'n tenyeixi una? -No -va dir en Harry amb fermesa-, això és que m'he equivocat.
-Totes les assignatures que es necessiten, en definitiva, per ser un auror -va dir l'Snape, amb l'ombra d'una rialla burleta als llavis.
-Sí, és clar; és el que m'agradaria ser -va dir en Harry en to desafiant.

-I ho serà, i bo! -va dir amb veu sonora el professor Llagot. 
-Crec que no hauries de ser un auror, Harry -va dir la Luna inesperadament. Tots se la van mirar -. Els aurors formen part de la conspiració de l'Ullal Corcat; em pensava que tothom ho sabia. Treballen des de dintre la Conselleria per fer-la caure recorrent a la màgia negra i provocant una epidèmia de flemons.
A en Harry li va pujar l'aiguamel de la gola al nas de l'atac de riure que li va venir. Només per això ja valia la pena haver convidat la Luna. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada