18 de març 2013

Nàrnia minimalista

Hola a tothom!

Us presento els pòsters minimalistes dels llibres Les Cròniques de Nàrnia. Sabeu quina sèrie és, no? Era bastant coneguda abans de la pel·lícula (sobretot al món anglosaxó), però després de que s'estrenés es va fer molt més famosa. L'autor C. S. Lewis va escriure els llibres entre 1950 i 1956 i són considerats clàssics de la literatura anglesa.
Les pel·lícules tinc pendents de veure-les, perquè es veu que els efectes especials estan ben aconseguits i tinc ganes de veure el gran lleó en acció, però dels llibres n'he llegit dos. Només els dos primers, i no vaig continuar perquè a la meva biblioteca no trobava els següents i perquè, en el fons, em semblaven una mica massa senzills i infantils per a mi.

Tot i això en guardo un grat record. Aquests són els primers pòsters, molt senzills. Corresponen a tres dels llibres: El lleó, la bruixa i l'armari, El Príncep Caspian i La travessia del Navegant de l'Alba. 


Els següents dos pòsters són una mica diferents. El del lleó m'encanta, simplement m'agrada molt. Per a mi és el millor de tots els pòsters de Nàrnia amb diferència. Es pot dir que tot i considerar-lo bastant minimalista, els detalls estan molt ben definits. L'altre... bé, l'altre pòster és molt senzill i fins i tot graciós, ja que si no ho digués al mateix pòster, seria impossible saber que el primer dibuix representa a un lleó jajaja

2 comentaris:

  1. M'encanten aquests pósters que vas compartint de tant en tant! Són xulíssims!

    ResponElimina
  2. Són genials! M'agradaria que n'hi hagués més de Nàrnia jajaja

    ResponElimina