24 de març 2013

George R. R. Martin arriba amb un nou llibre

Bon diumenge a tothom!

Després d'anar a buscar el tortell (com és tradició aquí) vinc per parlar-vos d'una novetat molt interessant que publicarà Timun Mas el 26 de març. El llibre s'anomena Wild Cards I i està editat per l'aclamat autor de Joc de Trons George R. R. Martin.

Tota la sèrie de llibres són reculls de relats que estan escrits per varis autors. El primer volum està escrit per Walter Jon Williams, Melinda M. Snodgrass, Lewis Shiner i uns 9 autors més.

La novel·la és la primera d'una sèrie de llibres en un món com el nostre però alhora molt diferent. Aquesta és la sinopsi:

Hi ha una història secreta del món. Una història que comença el 1946 quan un estrany virus alienígena és alliberat sobre els cels de Nova York, proporcionant superpoders a uns quants supervivents. Aquells que dediquen els seus talents a servir a la humanitat són anomenats Aces (Asos). Els altres, els que utilitzen els seus poders per ajudar al mal, són anomenats Jokers. Wild Cards ens explica la seva història. 

Aquí comença tot. És la gènesis del que passarà. En aquest volum es presenten els Aces i els Jokers que poblaran l'univers de Wild Cards: Jetboy, Golden boy, Dr. Tachyon, Jack Braun, Croid Crenson, Hunter S. Thompson. Tots superherois d'una novel·la mosaic en la que els relats es combinen en notícies i fets d'una història alternativa que va des de just després de la Segona Guerra Mundial fins a la dècada dels vuitanta. 

Tot i que aquest mes es publica per primera vegada en versió castellana, el primer volum  original d'aquesta sèrie va ser publicat el 1987 amb el nom de Wild Cards I. Actualment hi ha més de 20 llibres dedicats a aquest univers fictici. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada