01 de març 2013

Earth Unaware o la preqüela d'Enders Game

La novel·la El Juego de Ender ja té precuela. El famós llibre de ciència-ficció obra d'Orson Scott Card, que ja compta amb una saga, novel·les paral·leles i pel·lícula ara també tindrà una trilogia que explicarà la guerra que dóna orígen a la saga. 

La història se situa cent anys abans del naixement d'Ender, quan els extraterrestres, els Insectors, descobreixen per primer cop la Terra. La novel·la està escrita a quatre mans, o sigui, pel propi autor juntament amb Aaron Johnston, i es titula Earth Unaware o en castellà La Tierra Desprevenida.
La versió anglesa de la novel·la va sortir publicada el passat més de juliol i arriba en versió castellana el pròxim 30 d'abril de la mà d'Ediciones B. 

Sinopsi
Cent anys abans de la història d'Ender's Game, els humans es pensaven que estaven sols a l'univers. La humanitat era lenta en el seu camí per expandir-se, en explorar el sistema solar i fundar colònies.

La nau minera Excavadora es troba lluny de la Terra, en les profunditats del Cinturó de Kuiper. Altres naus mineres, i les famílies que viuen en elles, estan tan lluny com a prop d'ella. Els sistemes de la nau minera són vells i comencen a fallar, i la família s'està tornant massa gran pel tamany de la nau. Tants són els seus problemes quotidians, que quan divisen un objecte enorme que podria ser una nau extraterrestre que es mou a una fracció similar a la velocitat de la llum no li donen cap importància. No obstant, estan del tot equivocats, ja que la presencia d'aquest estrany objecte, serà decisiva pel futur de la humanitat durant els pròxims milions d'anys. La Primera Guerra Fòrmica està a punt d'estellar.

La segona entrega, recordem que és una trilogia, es titularà Earth Afire, i sortirà publicada aquest juny per l'editorial americana Tor Books. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada