09 de gener 2013

Novetats de butxaca

Aquí tenim dues novetats en format de butxaca de dos llibres fantàstics.

Dinero a Mansalva, de Terry Pratchett el trobarem a la venta el dia 10 de gener al preu de 9,95€. 

Sinopsi
Una nova entrega de la sèrie DiscWorld. L'enfonsament de la banca i la crisis econòmica han arribat a Ankh-Morpork. 
Després d'haver organitzat amb gran èxit el servei de correus a Going Postal, Moist von Lipwig, ex-timador i trampós, s'avorreix. I ja se sap que quan Moist s'avorreix és capaç de fer qualsevol cosa. Lord Vetinari, el tirà de la ciutat, li proposa una oferta que no pot rebutjar: dirigir el banc més important de la ciutat i salvar-lo de la ruïna. Moist no només accepta, sinó que va més enllà al preguntar-se què passaria si la ciutat deixés de dependre del cobejat or. No tardarà en adonar-se que, tot i el seu reconegut i irresistible encant, no li resultarà fàcil oposar-se a sigles de pràctiques bancàries. 


El Temor d'un home savi, de Patrick Rothfuss és reeditat per DeBolsillo en català, i des del 3 de gener el podem trobar a les llibreries per 10,95€. 

Sinopsi
Tot home savi tem tres coses: la tempesta al mar, la nit sense lluna i la ira d'un home benèvol. L'home s'havia esvaït. El mite no. Músic, captaire, lladre, estudiant, mag, rodamón, heroi i assassí, en Kvothe havia esborrat el seu rastre. I ni tan sols ara que l'han trobat, ni tan sols ara que les tenebres s'estenen pels racons del món, està disposat a tornar. Però la seva història prossegueix, continua l'aventura, i en Kvothe us la contarà per revelar la veritat darrere la llegenda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada