28 d’octubre 2012

The Emperor's Soul & Legion

Molt bon diumenge a tothom!
Aquí estem tot entramuntanats, fa un sol esplèndid, s'hi està calentet si no es surt de casa i el mar està espectacular!

Brandon Sanderson ha publicat dues novel·les curtes. Una és Legion, publicada en anglès aquest agost i que és totalment de ciència ficció i futurista, i l'altra és The Emperor's Soul, una novel·la ambientada al món del llibre Elantris. La història no transcorre a la ciutat que vam conèixer en el llibre, sinó en una altra regió. 
Tot i que tinc moltes ganes de llegir-la, m'hauré d'esperar fins a acabar "El camino de los Reyes", novel·la llarguíssima que se m'està fent eterna: porto dos mesos intentant acabar-la i només vaig per la meitat. 
Aquí teniu les dues sinopsis:

Quan Shai és enxampada reemplaçant el Ceptre de la Lluna per una falsificació gairebé perfecta, ha de negociar per la seva vida. Un assassí ha deixat l'emperador Ashravan sense coneixement, una circumstància oculta només per la mort de la seva dona. Si l'emperador no es deixa veure després del seu període de dol de cent dies, la Fracció Patrimonial es perdrà i l'imperi caurà en el caos. A Shai se li dóna una tasca impossible: crear -Forjar- una ànima nova per l'emperador en menys de cent dies. Però la Forja d'ànimes està considerada una abominació pels seus captors. Ella està confinada en una petita càmera, bruta, custodiada per un home que l'odia, espiada pels polítics, i atrapada darrere d'una porta segellada amb la seva pròpia sang. L'únic aliat possible per Shai és el conseller més fidel de l'emperador, Gaotona, que s'esforça per comprendre el seu veritable talent.

El temps s'acaba per la Shai. mentre Forja i intenta deduir les motivacions dels seus captors, ja que necessita un pla perfecte per escapar...



Stephen Leeds, àlies "Legió", és un home la condició mental del qual li permet generar una multitud de personatges: entitats al·lucinatòries amb una àmplia varietat de característiques personals i una àmplia gamma d'habilitats especialitzades. A mesura que la història comença, Leeds i les seves entitats s'enfoquen en la recerca del desaparegut Balubal Razon, inventor d'una càmera de propietats sorprenents que suposadament permetria alterar la nostra comprensió de la història de la humanitat i canviar l'estructura mateixa de la societat. L'acció va des dels voltants familiars dels Estats Units a la ciutat antiga de Jerusalem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada