26 de setembre 2012

Repte literari 14: Personatge més enamoradís

Hola a tots!! 

El personatge que us presento  avui el podem trobar entre les pàgines de la saga Midnight Breed, de l'autora Lara Adrian. S'anomena Sterling Chase i és un dels guerrers de l'orde encarregada de protegir la raça dels vampirs. 

El poso en aquesta secció perquè el pobre havia estat enamorat de la seva cunyada durant bona part de la seva vida (mala cosa xD) i quan ella queda viuda, resulta que s'enamora d'un altre, no d'ell. I el pobre continua enamorat d'ella com si fos el primer dia. 
Crec que finalment l'autora es va compadir d'ell i li va buscar una companya en el llibre nº 10 de la saga.

He hagut de pensar molt per trobar un personatge enamoradís, i fins i tot Chase no m'acaba de convèncer perquè estar enamorat d'una sola dona no és ser enamoradís. Però en general les novel·les que llegeixo no impliquen que un personatge s'enamori de diferents persones. Si de cas normalment són triangles amorosos o amors eterns xD.

Pensant pensant m'he adonat que ja que poso en Chase com a personatge més enamoradís, podria posar un personatge molt més conegut i que també va passar tota la vida enamorat d'una dona. Aquest en concret és de la saga Harry Potter, i per no espatllar la sorpresa a qui no l'hagi llegit o acabada, no diré el nom. Qui s'hagi acabat la saga sap de sobre de qui estic parlant ;)

Una abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada