21 d’abril 2012

El Presoner del Cel - Novetat Sant Jordi 2012


Quart llibre que presento per Sant Jordi: El Presoner del Cel de Carlos Ruiz Zafón.

Qui no ha sentit a parlar de l'autor? Qui no ha sentit mencionar l'Ombra del Vent? Doncs bé, ja tenim aquí la tercera entrega d'aquesta saga (El cementiri dels llibres oblidats), després d'El Joc de l'Àngel. 
No és ben bé una novetat, ja fa uns mesos que ha sortit, però ja van per la quarta edició i per tant no passarà desapercebut durant la Diada de Sant Jordi. Què puc dir d'aquest llibre? Venint com ve d'aquest gran escriptor, ens espera un gran thriller, que segur ens deixarà en tensió, intriga i emoció fins a l'últim instant.

Sinopsis

Barcelona, 1957. Daniel Sempere i el seu amic Fermí, els herois de L'Ombra del Vent, tornen de nou a l'aventura per afrontar el major desafiament de les seves vides.
Just quan tot començava a somriure'ls, un inquietant personatge visita la llibreria de Sempere i amenaça amb revelar un terrible secret que porta enterrat dues dècades en la fosca memòria de la ciutat.

En conèixer la veritat, Daniel comprendrà que el seu destí l'arrossega inexorablement a enfrontar-se amb la major de les ombres: la que està creixent al seu interior.

Segons Zafón, aquesta tercera entrega compta amb un ritme narratiu molt més àgil que la fosca i obscura "El joc de l'àngel". L'autor destaca la lluminositat de "El presoner del cel" i també destaca que es desvetllaran algunes claus importants de la tetralogia "ara les peces del trencaclosques comencen a encaixar i veurem la jugada que s'oculta darrere d'aquesta saga d’El cementeri dels libres oblidats. Ara totes les claus són reinterpretades i aquelles claus o peces que semblaven inconnexes ara tindran sentit" 

El llibre està editat per Planeta, consta de 384 pàgines i es ven al preu de 22,90 euros, tant en català com en castellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada