13 de setembre 2013

Noves pel·lícules de Harry Potter!

Rowling ha anunciat que juntament amb Warner Bros està treballant per dur a la gran pantalla noves aventures relacionades amb la saga de Harry Potter!!


Es tracta de l'adaptació cinematogràfica del llibre "Animals fantàstics i on trobar-los" que es va publicar l'any 2001 i que té 41 pàgines. Rowling el va publicar sota el pseudònim de Newt Scamander, l'autor dels llibres de text escolars de Hogwarts sobre animals màgics que fan servir els protagonistes de la saga Harry Potter. 

La pregunta que tothom es fa és com transformaran un llibre-enciclopèdia sobre animals màgics en una pel·lícula d'aventures. Doncs bé, i aquí està el gran notición, es veu que la pròpia Rowling escriurà el guió!!! 

Primeres informacions apunten a que el protagonista serà el propi Newt Scamander i que la història passarà a la ciutat de Nova York 60 anys abans de les aventures del nen mag. Per tant, la pel·lícula no tindrà cap lligam amb els llibres de Harry Potter (ni preqüela ni seqüela) però passarà en el mateix món inventat per l'autora. 

Em sembla magnífic que els grans fans d'aquesta saga puguem gaudir d'un trosset més d'aquest món màgic, i a més escrit per la pròpia autora, que en temes de fantasia en sap moltíssim i m'encanta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada