06 de setembre 2013

Federico Moccia: Ese instante de felicidad

Novetat editorial per al mes d'octubre! Federico Moccia reapareix amb nou llibre i nous protagonistes. Ja s'ha anunciat que la continuació d'aquest llibre passarà a Espanya i que seran els lectors qui triaran la localització de la història.

Títol original: Quell'attimo di felicità
Títol en castellà: Ese instante de felicidad
Autor: Federico Moccia
Publicació: octubre 2013


Sinopsi
Nicco és un jove que està passant per una època difícil: la seva xicota l'ha deixat i des de que el seu pare va morir ha d'ocupar-se de la família, que sembla haver perdut el nord: la seva mare no aixeca cap, la seva germana petita canvia de nòvio cada nit, i la gran, mare d'un nen de tres anys, s'ha tornat a enamorar d'un antic amor. Per si fos poc, dos treballs: al quiosc de diaris familiar als matins i com a agent immobiliari a les tardes. A més en Ciccio, el seu millor amic, no pot decidir-se entre dues noies que van rere d'ell.
Aviat en Nicco i en Ciccio coneixeran a dos joves espanyoles a Roma i descobriran que la vida és massa curta per malgastar-la pensant en el passat... Així que decideixen passar-s'ho al costat de les dues estrangeres. Quan Nicco s'adoni que els seus sentiments són més forts que una simple atracció física, la noia desapareixerà sense deixar rastre...

A la pàgina web de l'autor hi podeu trobar més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada