29 de juny 2013

In My Mailbox

Hola a tooots! Molt bon dissabte :)

Estic molt contenta perquè gràcies a l'editorial La Galera puc tenir els llibres El cas dels bandits assassins i El cas del cadàver elegant, de la sèrie Es busca P. K. Pinkerton de l'autora Caroline Lawrence. Moltes gràcies!

D'aquí poc penjaré les dues ressenyes d'aquests llibres. El primer ja el tinc llegit i ja avanço que m'ha agradat molt. És una història novedosa per la manera com està escrita, molt diferent dels llibres habituals. Ja avanço que no estic gens d'acord que el cataloguin com a llibre infantil-juvenil. El segon el començaré avui, espero que sigui igual d'interessant. A continuació les sinopsis dels llibres (si no voleu spoilers, no us llegiu la del segon volum).



El cas dels bandits assassins
En temps de la conquesta de l'oest nord-americà, un predicador i la seva esposa són assassinats per uns bandits que busquen el plànol d'una mina de plata que els farà milionaris. Com que no el troben a casa, decideixen buscar el fill adoptiu de la parella, P.K. Pinkerton, un jove amb una gran habilitat per a la supervivència i les disfresses, i un defecte: és incapaç de llegir les faccions de la gent, i no pot saber si li parlen seriosament, en broma, o, pitjor, si l'amenacen. I aquest defecte no és el més recomanable quan et persegueixen d'una ciutat a l'altra per matar-te. Per sort, en P.K. comptarà amb l'ajut de més d'un personatge inoblidable, entre ells en Sam Clemens, un periodista que serà recordat en el futur pel seu pseudònim Mark Twain. En temps de la conquesta de l'oest nord-americà, el jove P.K. Pinkerton fuig dels bandits que han assassinat els seus pares.


El cas del cadàver elegant
Walt el Llesques, cap del crim de Virginia City, ha mort. Un munt de pistolers es maten entre ells -literalment- per ocupar el seu lloc. En aquest clima enrarit, P.K. Pinkerton ("Pinky"), un jove molt especial de 12 anys, s'estableix com a detectiu. El seu primer cas arriba de seguida: una minyona, la Martha, ha vist com assassinen la seva senyora, i tem per la seva vida perquè sap que l'assassí també l'ha vist a ella. Després de donar a en Pinky una pista molt críptica, la Martha desapareix. Ell té molt poc temps per solucionar el cas... abans de ser acusat del crim i acabar a la forca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada