15 de febrer 2013

Novetat: El Mapa del Cielo


Aquest més de febrer tenim com a novetat l'edició de butxaca de El Mapa del Cielo de Félix J. Palma. Una història de ciència-ficció ubicada a Anglaterra. És una novel·la que ja fa temps que li tinc l'ull posat i que ara que ha sortit en format butxaca s'ha tornat encara més irresistible.

L'edició de butxaca té un cost de 9,95€ i consta de 744 pàgines. La versió digital tindrà un cost de 6,99€ i estarà disponible a partir del 16 de febrer

Sinopsi
Emma Harlow, una distingida jove de Nova York, té un pla per restaurar la memòria del seu avi. I qui sigui capaç de dur-lo a terme, podrà casar-se amb ella. 
L'estiu de 1835, un home va fer somiar el món revelant-li que la lluna estava habitada per éssers fantàstics. I tot i que no es va tardar en descobrir que allò era una gran mentida, molts van seguir creient que a la lluna s'hi emmagatzemaven somnis que podien fer les seves vides més belles. 
Més de setanta anys després, la seva besnéta Emma Harlow, sol·licitada per la més selecta alta societat de Nova York, sap que només podrà enamorar-se d'algú capaç de fer somiar al món com ho va fer el seu besavi. Per això exigeix a Montgomery Gilmore, el seu infatigable pretendent, que reprodueixi la invasió marciana descrita a La Guerra dels Mons de H. G. Wells. Però pel milionari no hi ha res impossible: els marcians invadiran la Terra encara que aquesta vegada sigui per amor. 


No us perdeu la impressionant pàgina web que hi ha sobre el llibre, on podreu anar al blog de l'autor, trobar fons d'escriptori, informació general, etc. 

Aquí us deixo el booktrailer:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada