10 de novembre 2012

Repte literari 18. Personatge que escriu

Molt bon dissabte!!
Avui toca una entrada poc interessant/important al blog! Com ha de ser quan hi ha mandra. Tot i així aquesta entrada em fa gràcia perquè el personatge que he triat sempre m'ha fet riure i desesperar-me a la vegada.

Gilderoy Lockhart és professor de la classe Defensa contra les forces del mal, de l'escola Hogwarts (de la serie Harry Potter). Tot i que només hi està un curs, el corresponent amb el segon llibre, porta molts mals de caps als nostres protagonistes. 

Aquest professor ha estat nominat per aquest càrrec perquè és un famós mag que ha combatut les forces del mal. Té molts llibres dedicats a les seves aventures i xuleja d'haver derrotat a homes llop i a vampirs. 

Però què passaria si tot això fos mentida? Doncs bé, aquest home que és tan famós, ha escrit nombrosos llibres i és tant valent, no és res més que un impostor!

No sap fer res, com demostra al llibre: no sap ensenyar, no sap fer gaires sortilegis, només firma autògrafs i vol més fama. I els protagonistes de Harry Potter en pateixen totes les conseqüències. 

És bastant còmic veure com realment és un inútil, i que l'únic que ha fet ha sigut robar les històries d'altres exploradors i plasmar-les en llibres. Fins i tot dubt de que ell mateix hagi escrit aquests llibres. jaja

Finalment pobret acaba amb un sortilegi que li elimina tota la memòria, i no sap ni qui és ell mateix, només recorda que li agrada firmar autògrafs. En fi, es veu que el karma a vegades existeix ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada