07 de novembre 2012

Novetat: Cartas en el asunto

El dia 15 de novembre tindrem a les llibreries el llibre "Cartas en el asunto" de Terry Pratchett en format butxaca.

No està malament que l'editorial DeBolsillo s'hagi decidit a publicar aquest llibre tant entretingut, ja que el preu es redueix considerablement. Hem de tenir en compte que aquest escriptor ja porta escrits més de 39 llibres de la serie Discworld, i clar, pels fans això no surt barat ;)

El llibre el trobarem doncs en format butxaca per 8,95 euros, edició en castellà i en principi conservarà la mateixa portada que en edició rústica.

Sinopsi
Moist von Lipwig, artista de les estafes, els enganys i les apostes fraudulentes, ha d'escollir entre la mort i la vida. O el que és el mateix, entre pensar unes famoses últimes paraules de camí a la forca, o acceptar l'oferta de Lord Vetinari de posar a punt i modernitzar el moribund servei de correus d'Ankh-Morpork.
Passar de l'honrada delinqüència a treballar pel govern... hum, una decisió difícil.
Tindria que reobrir l'atrotinada Oficina de Correus, on s'acumulen tones de cartes des de fa anys. Cartes "mortes", cartes amb històries, cartes que demanen ser repartides.
Hauria que desafiar el sol, la pluja, la neu, els gossos, els trolls amb pals, les enormes coses verdes amb dents i tants altres obstacles en la ruta d'un carter.
Hauria d'enfrontar-se amb la seva principal competència: l'equip directiu de la companyia de torres de senyals que ha monopolitzat les comunicacions de Discworld.
I tampoc no estaria malament aconseguir una cita amb la senyoreta Dearheart...
Potser fa falta un estafador nat, amb do de gents i molt d'estil, per triomfar on altres més escrupolosos han fracassat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada