20 d’octubre 2012

Novetats digitals: John Scalzi

Bon cap de setmana! Per fi ja estem a dissabte :)

L'editorial Minotauro ha decidit que alguns dels llibres de John Scalzi (gran escriptor de ciència ficció), seran publicats en edició digital el 25 d'octubre. Això comporta una baixada del preu d'aquests llibres (alguns més, alguns menys).

Per desgràcia el preu dels e-books no és tant baix com podríem esperar, ja que en la majoria dels casos la diferència de preu només és de 5 euros respecte al llibre de paper, i en algun cas en concret entre el llibre de butxaca i el digital només hi ha 1€ de diferencia (que no li veig el sentit, perquè vaja... qui prefereix un digital a un de butxaca?).


12,99€12,99€

12,99€12,99€6,99€6,99€


Jo espero poder trobar en poc temps les versions de butxaca de les dues primeres novel·les: El agente de las estrellas i El sueño del andrioide, perquè segurament rondarien el preu de 7€, molt més econòmic i en format paper. 

Posant el ratolí sobre les imatges podreu veure el preu de cada llibre en edició digital, i clicant a les imatges podreu anar directament a la pàgina de l'editorial per llegir les sinopsis, els preus en altres formats (rústica, de butxaca, etc.) i per comprar-los a partir del dia 25 d'Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada