18 de desembre 2012

Ja és aquí!

Yeeeeey!!!! Mireu què m'he trobat avui!!!

Tota tranquil·la passejava i quan m'he aturat davant d'una aparador d'una llibreria he vist que tenien EL LLIBRE!!

Jo no tenia previst comprar-me'l tant aviat però no m'he pogut resistir! Aquesta dona ha fet la sèrie de llibres més espectacular que mai hagi llegit, i aquest llibre no pot ser menys. Si, la portada és horrible, la tipografia també i els colors són horrorosos, però i què? Aquesta dona publicaria 20 folis enganxats amb quatre grapes i seria un best-seller!


Les bones dones de la llibreria tot just estaven desampaquetant el llibre, i per això me l'han venut (deuen haver vist els meus ulls emocionats). Tothom sap que en principi no es pot vendre fins demà. Per això volia compartir amb vosaltres aquesta fantàstica notícia! :D

Ara, si us plau que m'agradi que m'agradi que m'agradi!!! Les expectatives són molt altres i espero que no em defraudin...

 Una abraçada i bona nit!

6 comentaris:

  1. ummmmm...interesant.http://es.wikipedia.org/wiki/The_Casual_Vacancy

    Ja ens diras que en trobes .Esper que es compleixin les teves expectatives. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que el llibre estigui bé, perquè realment aquesta autora ha deixat el llistó molt alt. D'aquí uns dies ho sabré :)

      Elimina
  2. Bon dia!Normalment m´hi fixo força amb l´estètica dels llibres: els colors i la foto o dibuix de la portada, el tacte de les cobertes, el gruix del paper,etc...La tipografia potser no tant i m´adono que és molt important perquè et pot fer més o menys agradable la lectura.Però des de que vinc aquí m´estic tornant més observadora encara. El teu entusiasme envers els llibres s´encomana i fa que no només estem atents al què ens expliquen o a quin món en trasporten, sinó de quina manera ho fan.
    Gràcies Irene!


    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, l'estètica dels llibres és molt important, i per a mi constitueixen un petit tresor per si sols. Ara bé, a vegades ens trobem llibres com aquest on l'estètica del llibre ha sigut clarament relegada a un segon pla. Llàstima!
      Una abraçada!

      Elimina
  3. Uooh! Ja tinc ganes de tenir-lo. I cada cop que el miro m'agrada més el disseny, crec que l'han encertat completament! Ja comentaràs què tal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si?? Doncs a mi el disseny no m'agrada gaire...(gens). Ja ja però potser canvio d'opinió quan hagi llegit el llibre :)

      Elimina