22 de desembre 2012

Més Nadal!


Hola a tothom!!

Com va el dissabte? Espero que moooolt bé. És el dissabte abans de Nadal i per això us porto dos llibres per als més petits de la casa. Les il·lustracions d'aquests tipus de llibre sempre m'han agradat i per això mai puc deixar de fullejar-los quan entro a les llibreries. En aquesta altra entrada ja us en vaig ensenyar un, doncs avui dos!

El primer és Caga tió de Javier Andrada de l'editorial Barcanova. És una història sobre la tradició del tió, en forma de llibre per a nens. Molt bonic amb una presentació impecable. 

L'altre llibre que us presento avui és més que un llibre il·lustrat per nens perquè també porta incorporat un mòdul sonor, o sigui, és un llibre amb so. És el llibre El meu tió de l'editorial Susaeta i està destinat al públic més petit de la casa. 


I això és tot de moment! Vaig una mica estressada aquests dies per tot això d'enllestir-ho tot abans del nadal, així que perdoneu-me la falta d'entrades si us plau! Espero amb ansies aquesta tarda quan per fi podré tenir una mica de temps lliure :)

Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada