26 d’agost 2012

Novetat: Siempre hay un mañana

Sempre que presento novetats per aquí m'agradaria que fossin llibres en català. El gènere romàntic és un dels que més bé es ven arreu del món, i per tant considero una llàstima que les editorials no s'arrisquin amb un gènere que surt tant bé, ja que a mi m'agradaria tenir més varietat de llibres en català.   

Però com que no hi són en català, me'ls llegeixo en anglès o en castellà. Tot i que en anglès encara em queda molt per aprendre i vaig a pas de cargol. xD

Per això avui us presento aquest llibre en edició espanyola de l'autora Nora Roberts, que m'agrada molt i que per sort meva i de molts treu de tres a quatre llibres per any. Autora de novel·les d'aventures i romàntiques, amb trames simples, a vegades amb tints paranormals o de fantasia.


L'històric Hotel Boonsboro ha superat temps de guerra i de pau, canvis de propietari i fins i tot rumors d'estar embruixat. Ara l'establiment està experimentant una remodelació completa a mans dels tres germans Montgomery i la seva excèntrica mare. La vida social de Beckett, arquitecte i el menor dels tres germans, es limita a parlar del treball mentre menja pizza i beu cervesa. Però aquesta vegada l'atenció de Beckett no està centrada totalment en les reformes: el distreu una dona, la mateixa a la qual ha volgut besar des que tenia setze anys.

Després de perdre el seu marit, Clare Brewster està centrada en els seus tres fills i en portar la llibreria del poble. Els fills no li deixen temps per pensar en l'amor, però ella se sent fascinada per la transformació del vell hotel que Beckett està duent a terme i voldria admirar de prop l'edifici i... l'home que el dissenya.

La gran inauguració s'acosta, i Beckett es complau a ensenyar l'hotel a Clare. Cada vegada que els dos troben una estona, li mostra una habitació diferent. Mai hi ha una primera cita, però aquests moments robats són el principi d'alguna cosa que podria despertar un desig secret que dorm al cor independent de Clare i que obre la porta a l'extraordinària aventura del que ve després...

El llibre surt a la venta el 6 de setembre, publicat per Plaza & Janés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada