05 d’agost 2012

Book Journals

Per als molt bibliòfils, o potser pels que són despistats, pels que els hi agrada saber tot el que llegeixen, hi ha una sèrie de "diraris" que permeten portar un control dels llibres llegits, dels llibres per llegir i dels llibres que deixem als altres (i que quasi mai tornem a veure).

Els dos "Book Journal" que us presento són de dos llocs diferents. Un és de la marca Butlers i l'altre és de la marca Paperchase. Els dos són bonics i interessants però ja veurem que un és més complert que l'altre. Aquestes són les fotos:


El llibret de l'esquerra és de Paperchase, una cadena de botigues anglesa. No té espirals, té un elàstic per tancar-lo i es ven al preu de 6,75 lliures. Té unes 80 entrades per a llibres, que consten de: Títol del llibre, autor i notes. Aquesta és la primera part del dirari. La segona consta d'un llistat de llibres per llegir i un llistat de llibres que has deixat prestats (per no oblidar-te'n). D'aquest últim en podeu veure un exemple a la foto que us mostro. 


El segon llibre està enquadernat en espiral i és una mica més gran en dimensions. És de la casa Butlers, i el podeu trobar aquí al preu de 9.99 lliures. Aquest diari és més senzill i consta només d'entrades per llibres. A la foto que us mostro podeu veure com són les pàgines. Un espai pel títol, l'autor i les notes. 


Trobo que aquesta és una bona manera de saber els llibres que has llegit i que t'interessa recordar, sobretot per aquelles persones que comparteixen llibres, notes o cites de llibres, o que tenen un blog i mai recorden les cites més interessants dels llibres (com jo xD).

1 comentari:

  1. Realment molt interessant, i tambe molt bona idea per a regalar, es que moltes vegades no t´en recordes dels llibres que llegeixes i així pots anar anotant coses, thanks!!!!

    ResponElimina