16 de juliol 2012

Revelat el pòster de la pel·lícula El Hobbit

Ja ha sortit anunciat el pòster de la pel·lícula "El Hobbit: Un viatge inesperat". El pòster s'ha fet públic fruit del certamen COMIC-CON. Ja fa uns dies que Petter Jackson el va fer públic al seu Facebook. 


Jo personalment espero aquesta pel·lícula amb molta il·lusió. Les pel·lícules del Senyor dels Anells em van agradar, cosa inaudita en adaptacions de llibres. Per tant espero que les pel·lícules de El Hobbit siguin igual. 
De moment el cartell m'agrada molt perquè deixa entreveure part de la màgia del llibre: La Comarca, una terra bella, Gandalf, el mag, el camí, que és importantíssim en el transcurs de la història, ... 
Recordem que la història comença a La Comarca, terra dels Hobbits, una raça més petita que els nans i que està acostumada a la bona vida, a treballar la terra, i a les xafarderies. Bilbo Saquet viu una vida de bonança quan el mag Gandalf truca a la seva porta i no fa més que portar-li problemes. Li parla d'aventures, i el converteix en contra de la seva voluntat en un guia per a un grup de nans. Aquests nans tenen l'objectiu de recuperar els tresors que hi ha amagats a sota la Muntanya Solitària, que està custodiada per l'últim gran drac: Smaug

No sé si era necessari partir el llibre en dos pel·lícules, però recordem que la primera part s'estrenarà el dia 14 de desembre de 2012, i que la següent pel·lícula un any després. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada