17 de juliol 2012

Novetat: Aleación de Ley

Fa un mes us fèiem arribar la notícia de que la novel·la de Brandon Sanderson The Allow of Law sortiria en castellà en els pròxims mesos. 

Per fi ja tenim data: el 19 de setembre sortirà a la venta amb la mateixa portada que l'edició anglesa i en edició rústica amb solapes de la mà de Ediciones B. 



Han passat ja tres-cents anys des dels esdeveniments narrats a la trilogia Mistborn, i Scadrial es troba ara en l'era moderna: ferrocarrils, canals, il·luminació elèctrica, i els primers gratacels envaeixen el planeta.

Tot i que la ciència i la tecnologia estan aconseguint nous reptes, l'antiga màgia de l'alomància continua exercint un paper fonamental. En una zona coneguda com els Àrids existeixen eines crucials per aquells homes i dones que intenten establir l'ordre i la justícia. Un d'aquests homes és Lord Wazillium Ladrian, expert en metalls i en l'ús de l'alomància i la ferruquímia. Després de viure vint anys en els Àrids, Waz s'ha vist obligat per una tragèdia familiar a tornar a la metròpolis d'Elendel. Tot i així, i a desgrat seu, haurà de guardar les armes i assumir les obligacions que exigeix el fet d'estar rodejat per la classe noble. O almenys això creu, ja que encara no sap que les mansions i els elegants carrers arbrats de la ciutats poden ser inclusos més perillosos que les planes dels Àrids.
Un skyline metàl·lic de boira, cendra i vapor conquista el cel amenaçant a tots aquells que viuen i lluiten sota d'ell.

Espero (tot i que sense gaires esperances) que alguna editorial catalana s'atreveixi a publicar aquesta novel·la en català. Al cap i a la fi Sanderson ja ha demostrat la qualitat i els seguidors que té. Jo estaria contenta en que publiquessin en català qualsevol de les seves novel·les. :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada