14 de juliol 2012

Ressenya: La Espada del Arcángel

Títol originalArcangel's Blade
Títol edició espanyola: La Espada del Arcángel
AutorNalini Singh
Editorial: DeBolsillo
Any de publicació: 2012
Pàgines: 384

Sinopsi
El cap decapitat marcat amb un distintiu tatuatge a la galta hauria d'haver estat un cas per al Gremi de Caçadors, però l'instint aguditzat durant segles de vida impulsen al vampir Dmitri a prendre el control. Hi ha alguna cosa retorçada en aquella mort, alguna cosa que parla de segles passats... però la necessitat de Dmitri de descobrir la veritat no és res comparat amb la ferotge força de les seves respostes cap a la caçadora assignada a desxifrar el tatuatge. 

Agredida salvatgement en un brutal atac que gairebé acaba amb la seva vida, Honor no està preparada per enfrontar-se al seductor vampir que és la mà dreta d'un Arcàngel, i que mostra la seva crueltat d'una manera tan audaç com la seva letal sensualitat... el mateix vampir que ha estat la seva obsessió secreta des del dia en què va ser prou gran per comprendre les inexplicables i violentes emocions que despertava en ella.
Quan el desig es converteix en una perillosa compulsió que podria destruir-los als dos, queda clar que el passat no seguirà enterrat. Alguna cosa aguaita... i no s'aturarà fins que torni a la vida a un monstre sanguinari. 


Opinió personal
Els llibres de Nalini Singh estan plens d'homes que estan per parar un tren i de dones que són fortes, decidides i sensuals. A més, l'autora no es talla ni un pèl alhora d'escriure les escenes  de lluita, violència, degradació, passió i sexe, sempre sexe.

Aquesta novel·la per a adults no n'és una exepció, podria dir que fins i tot puja un punt la versant eròtica. Potser massa.
Tampoc és d'estranyar tenint en compte que un dels protagonistes és Dmitri, el segon de l'Arcàngel Rafael i un vampir de mil anys que desperta passions entre les dones.

La història continua amb la sèrie de llibres del Gremi de Caçadors, però en comptes de fer-ho des de la perspectiva de l'Arcàngel Rafael i la caçadora Elena, aquesta vegada els protagonistes són Dmitri i Honor. Ell, un vampir amb un passat que creia enterrat, i ella, amb cicatrius molt profundes fruit d'un segrest.

La història és fascinant, però no s'allunya del que ens té acostumada aquesta autora amb aquesta sèrie. Hi ha sexe, hi ha dolor, molta massacre i perversions macabres, però al cap i a la fi aquesta autora escriu amb mestria i fa enganxar a la història des del primer moment. Potser incideix massa en la sensualitat d'ell i en les passions i pors d'ella, però el que és especialment interessant és que tot i que la història es centra en la relació d'ells dos, no deixa de tenir acció i misteris per a rato. 

El final m'ha semblat massa ràpid i massa perfecte, fins i tot una mica empalagós, però sabent ara que els següents llibres tindran per protagonistes altres vampirs i àngels mil·lenaris, no em queda cap mal gust d'aquest llibre.

En conclusió, no és un dels millors llibres de l'autora, però per a qui li agradi la romàntica paranormal és un gran llibre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada