10 d’agost 2013

Llibreries fantàstiques i on trobar-les: Ler Devagar

La llibreria Ler Devagar la podeu trobar a Lisboa, Portugal. El nom significa "llegir a poc a poc".
Està situada a l'antiga fàbrica tèxtil LX on s'han retirat les màquines i s'han creat grans espais creatius, amb galeries d'art, estudis de disseny i aquesta singular llibreria. 
Té dos espais diferenciats, a la planta baixa s'hi poden trobar tots tipus de llibres, en especial hi estan fortament representats els llibres en altres llengües i els d'art i cultura. 
Al primer pis s'hi pot trobar una petita galeria d'art que combinada amb la gran quantitat d'activitats que organitzen (des de presentacions de llibre fins a obres de teatre) fan d'aquesta botiga un espai cultural únic a Lisboa. 
La cafeteria convida a llegir mentre es pren un te o una infusió, tot i que els curiosos horaris d'obertura d'aquesta llibreria (alguns dies tanquen a les dues de la nit) també inviten a un gintònic o a una cervesa.  

A la seva pàgina web hi pots trobar totes les activitats que s'hi duen a terme, així com informació complementària.






Adreça:
Rua Rodrigues Faria, Nº 103.
Edifici G, Espai 0.3.
Lisboa

Horari: 
Dimarts a dijous: 12:00 a 23:00
Divendres i dissabtes: 12:00 a 2:00
Diumenges: 15:00 a 22:00

1 comentari:

  1. Em venen ganes de fer una ruta literaria per a visitar tres o quatre llibreries, fer un te a cada una d´elles i que m´expliquin la seva història, així com alguna novetat, llibre especial... seria fantastic per next year!!!
    qui s´anima?

    ResponElimina