12 de gener 2013

Repte literari 22 i 23!

Hola Bibliòfils!

Avui faig dos entrades seguides del repte literari. En principi només tocava el numero 22, però també faré el 23. El primer no tinc ganes de fer-lo perquè crec que a ningú li interessa a qui jo trobi sexi, i perquè qualsevol personatge dels llibres de gènere romàntic ho és. Jajaja

És a dir, tots els personatges estan fets més o menys amb el mateix motllo i tenen les mateixes característiques. Ara bé, per no ser del tot borde, us deixo a continuació cinc sèries de llibres que tenen personatges sexis (tant femenins com masculins). Me n'agraden molts més però aquests són bastant diferents dels típics llibres amb protagonistes empalagosos :)

Són: El Ángel Caído, La Noche del Cazador, Primera tumba a la derecha, El Castillo Ambulante i The Lord of the Rings.



El següent punt és: Repte literari 23 protagonista infantil que més m'hagi agradat. I com no podia ser d'altra manera és Harry Potter! Només és "infant" durant els tres primers llibres, llavors ja passa a ser adolescent però sempre m'ha agradat i m'agradarà. És la sèrie que m'ha marcat més!
Com que sempre poso imatges, avui canvio una mica i us poso un parell de gifs :)




Això és tot per avui! Que tingueu un bon cap de setmana!

3 comentaris:

  1. Sexi ? mai hi havia pensat però ...l´Alba de mecanoscrit del segón origen , potser.

    Protagonista infantil , sens dubte , Sebastian Baltasar Buck ( la historia interminable ) , el Peter pan i tom sawyer i Huckelberry fin.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uf, no vaig poder amb la historia interminable, se'm va fer (literalment) interminable jajaja Ho vaig intentar, però el llibre va poder amb mi.

      Elimina
    2. Suposqueés perque tenia l ´edat adequada. ( la pel.licula ...val més no dir res. ;) )

      Elimina