13 de gener 2013

Cartes antigues en un llibre

Bon dia!

Us presento un nou llibre artesanal, el primer del 2013!

És un llibre que ha sigut molt popular tant a les fires nadalenques que he fet com entre la gent que l'ha vist. Els seus tons marrons, beix i verds li donen un toc rústic que entona molt bé amb les pàgines interiors. En definitiva, és un llibre agradable que incita a escriure-hi a dins.


El paper utilitzat per folrar les portades té un estampat de cartes italianes antigues, i l'interior està folrat d'un paper de color verd fosc que hi lliga molt bé. 

El llibre fa 14.3 x 11 cm, cosa que permet dur-lo sense problemes en una bossa, o tenir-lo sobre l'escriptori sense que ocupi gaire espai. 
Les pàgines interiors són llises, de 130 grams, i de color blanc, ideals per escriure o dibuixar.

En total el llibre té 160 pàgines (contant ambdues cares) que estan cosides amb fil de lli de color marró utilitzant la tècnica del Coptic Stitch, que deixa el llom al descobert. 

Espero que us hagi agradat! :)


Voleu encarregar-ne algun? Mireu els altres llibres artesanals aquí i no dubteu en contactar amb mi a través del correu thebookcollectorblog@gmail.com! Els llibres poden estar personalitzats al gust de cadascú!

2 comentaris:

  1. EI!!!

    No sabia que feies llibres!! M'encanten!! Podriem fer negocis, que jo sóc una friki de les "llibretes" tan maques que em fa pena escriure en elles...

    ResponElimina
  2. Jejeje gràcies guapa, a mi també em costa molt escriure-hi! Fa taaanta pena començar-hi a escriure-hi, però a la vegada és tant guai :)

    Una abraçada!

    ResponElimina