16 de desembre 2012

Sorteig de Nadal!


Ja és nadal! L'esperit nadalenc es comença a notar a l'ambient i crec que s'ha apoderat de mi en forma de concurs de nadal!! :)

El blog fa poc va arribar a les 2000 visites... 2000 visites! (em poso vermella, estic tant contenta!). Qui s'ho podia pensar? Jo no, segur. Poquet a poquet el blog va guanyat visites, i tot i que sóc conscient que encara és molt petitó, m'alegra constatar que va creixent, que a més gent els hi interessa el que a mi m'agrada.

Aprofitant aquesta bona notícia i les festes que s'apropen regalaré un magnífic exemplar de "Els pobles perduts" d'Edicions Sidillà.

Una editorial molt maca nascuda al Baix Empordà i amb nom de poble perdut (com havia de ser). Gràcies a ells aquest concurs és possible!

Conill, Querós, Fitor, Marmellar, Peguera o Sallent potser són noms que a molts de vosaltres ni tan sols us resulten familiars. Però per a d'altres aquests topònims signifiquen tota una vida, molt sovint  uns anys plens d'experiències retallades per l’esforç de l’anar tirant endavant. Són noms de pobles abandonats, de nuclis dels quals avui en dia, i a molt estirar, quatre parets encara dempeus en són els únics testimonis. Ara, aquesta editorial ha volgut recopilar un volum de memòries de 30 d'aquests pobles que ja no respiren activitat diària pels seus carrers. 


El llibre té deu autors: Judit Pujadó, Xavier Cortadellas, Miquel Martín, Marta Alòs, Andrax Badia, Marcel Fité, Xavier Lloveras, Isabel Olesti, Joan Todó i Jordi Vilalta. En reconeixes algun?  Si no, és el moment de coneixe'ls amb aquest llibre fantàstic que parla de Catalunya, d'aquells pobles que van existir però que ja no... però què tenen d'especial aquests pobles? Doncs que molts d'ells encara els pots trobar, amagats dins del bosc, sota les pedres o enmig de les muntanyes.
Aquest llibre es pot llegir d'una sentada, o com una guia pels indrets més especials de Catalunya. No ho diuen que les pedres parlen?

Què s'ha de fer per tenir el dret a entrar al concurs? Molt fàcil:
- Ser seguidor del blog. Ho pots fer anant a la barra lateral dreta i a l'apartat de Seguidors  clicar a "Inscriviu-vos en aquest lloc". Si ja hi ets, perfecte!
- Escriure un comentari en aquesta entrada anunciant que participes.
- Omplir el formulari de sota per tal de poder saber qui és el guanyador. 
- Opcional: Al ser el primer concurs que faig, seria genial si algú volgués anunciar aquest concurs al seu blog, twitter, facebook, poble, ciutat o veïnat. Us podeu endur la foto del sorteig si voleu. Com més siguem millor!


Quines són les condicions del concurs?
- Aquest concurs és d'àmbit nacional.
- Si passades 48 hores ningú l'ha reclamat, es tornarà a sortejar i així successivament fins a aconseguir un guanyador. 
- El concurs comença avui 16 de desembre i acaba el dia 10 de gener del 2013.

Aquest és el formulari que s'ha d'emplenar. 
a Rafflecopter giveaway
Com funciona aquest robot? Log in amb el nom (o sobrenom) per identificar-vos, introduir l'adreça electrònica (així us podré contactar) i contestar les dues preguntes que hi ha. I ja està. ;)
Si algú té algun dubte, no dubteu a consultar-me'l a: thebookcollectorblog@gmail.com!

MOLTA SORT A TOTHOM!
i gràcies per visitar aquest blog :)

8 comentaris:

  1. Un sorteig de nadal!! Quina bona idea! Jo m'apunto i ara completo les altres coses

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Méncantenels llibres i els pobles perduts i aquest bloc . Es nota que vull guanyar?

    Ja és un premi compartir i amb aquesta bona idea qui es pot negar a fer-ho .
    Salut , lletres i un petó maca.

    ResponElimina
  3. participaría pero no vivo cerca ni sé catalan x3 pero que linda iniciativa :3 estoy muy feliz de que hayas llegado a las 2000 visitas ^^ felicitaciones :3

    ResponElimina
  4. Jo també vull participar!! aquest llibre sembla molt interessant, tant com la idea del sorteig!! :)

    ResponElimina
  5. Eips!!!! fa temps que et segueixo i a mi també m'agradaria participar en aquest sorteig!!! Gracies.

    ResponElimina
  6. M'agrada molt que es regalin llibres com a premis en un concurs

    ResponElimina
  7. M'agrada molt el teu blog, el llegeixo tots els dies!!! ESPERO GUANYAR EL PREMI

    ResponElimina
  8. Arribo pels pèls!!!! A 7 minuts de que acabi el concurs!!! El que vol dir que participo! Espero haver-ho fet tot bé... :-s

    ResponElimina