05 de novembre 2012

Llibres artesanals: El llibre fet agenda

Holaaa!

Com us vaig dir ahir, avui us presento un altre llibre artesanal. El que té de diferent aquest és que en comptes de tenir fulls en blanc a l'interior, té un agenda. 
La meva germana se n'ha anat a estudiar a l'estranger, i abans que marxés li vaig fer aquesta agenda per a ella, perquè no s'oblidi d'estudiar ;)
El paper que vaig utilitzar per a les portades és paper blau fosc del Nepal amb cercles ataronjats. El llom, encara que no es pugui veure a les fotografies, és negre. Al ser una agenda hi he afegit una goma elàstica que permet dur-la a la motxilla sense por de que s'obri i es faci malbé l'interior, i una cinta taronja per marcar el dia que ens interessa. Practic no?

Ara ja estic amb un nou projecte de llibre. Tots els que he fet fins al moment han sigut molt femenins, amb papers estampats o de colors. Aquest últim projecte, però, està pensat per a un home, de manera que he hagut de triar un paper més adient per a ell. Ja el penjaré la pròxima setmana!

També estic molt emocionada perquè ja tinc algun encàrrec per nadal. És genial que la gent que ha vist els meus llibres pensi que poden ser un bon regal! :)

4 comentaris:

  1. OhH !!! Fantastic , m´encanta.

    No tenguis cap dubte que es un regal , present , objecte merevellos.

    P-D com et vaig dir : t´envii un correu.

    Salut i molt bona feina , espero amb ansia el nou treball. :)

    ResponElimina
  2. Caram! Enhorabona!!! T'ha quedat genial! Fa poc me'n vaig comprar un d'igual, amb la goma elàstica i el punt, però sense agenda per a escriure, dibuixar i prendre notes, i me va costar trobar-lo! Si ho arrib a saber te n'encoman un! M'encanta! I enhorabona pel blog ;)

    ResponElimina
  3. Nanis Kru: Moltes gràcies pels teus comentaris. M'animen a continuar :) Espero que el correu que t'he enviat et sigui d'ajuda!!

    Caterina: Moltes gràcies! Si que són difícils de trobar aquest tipus de llibre, normalment només es troben llibretes. M'alegro que t'agradin!

    ResponElimina
  4. aquesta agenda és preciosa! m'encanta el tacte del paper de la portada, és com de bellut :) gràcies

    ResponElimina