19 de setembre 2012

Xerrameca

Hola a tothom!!

Avui em passo per aquí per fer escriure sobre algo inusual: les dos últimes pel·lícules de Harry Potter. L'altre dia per fi em vaig decidir a veure-les, i per no ser poc, vaig decidir veure-les juntes (raonament meu: no puc veure les pel·lícules separades si són d'un mateix llibre xD).

Per això em dedico avui a escriure sobre les setenes pel·lícules (part I i part II) sense solta ni volta. Per començar, i cosa que em va sorprendre a mi: em van AGRADAR! Visca! I jo que em pensava que no les podria suportar (com em va passar amb la primera i la meitat de la tercera). La segona no l'he vista, i la resta tampoc. Simplement, pensava que eren massa dolentes per veure-les, però amb aquestes dues últimes els tràilers eren molt bons i després de recuperar-me al veure Lord Voldemort d'aquella manera (ja sabeu, tant blanc i raro) el rum-rum es van tornar ganes de veure-les. :)

N'estic força contenta, en general molt bona puntuació li dono (parlant de les dos pelis com si fossin una) i hi ha molt poques cosetes que canviaria. Problema: jo canviaria en Harry Potter. Per favor! Quin actor més lleig! Aquest Daniel Radcliffe pot actuar molt bé (pel que sembla) però cada vegada que sortia a pantalla em ploraven els ulls i no podia evitar pensar uff que lleig. El noi de nen era maquet però no m'ha fet gens el pes ara que és gran. Jo el meu Harry Potter que m'imagino quan llegeixo els llibres és guai, no guapíssim però sí guapo o interessant. Bé, és un problema menor perquè tampoc espatlla la pel·lícula això. 

El segon tema interessant per mi és Voldemort. Avís: la versió en anglès no té cap problema, crec que està molt bé. De fet crec que després de la primera impressió Voldemort queda molt bé en el paper de Voldemort (ja m'enteneu xD). Però en versió castellana? Buf! No m'agrada gens el doblatge, la veu no li va gens. En català, en canvi, la veu que li han posat és més agressiva que en anglès i castellà, trobo jo. En les altres dos sembla que xiuxiuegi, o que tingui un refredat.
Tot i això m'agrada molt. 

De la resta dels personatges no tinc gaire res a dir, m'agraden tots. En Llopin quasi mai el reconec quan surt a les pel·lícules perquè el meu Llopin de la meva imaginació és tant, però tant diferent del que surt a les pel·lícules que sempre em confonc jaja.

Pels paisatges i decorats només puc fer un gran Oooohhh!! perquè són tant guais i genials i esplèndids... Només puc sospirar quan els recordo perquè fan realitat tot el que hi ha a la saga. M'emociono quan veig recreat tot el que la Rowling va imaginar. Ho han fet tant bé! 

I no tinc gaire més a dir, ja m'he desfogat bastant. L'Hermione i en Ron m'encanten, en Bill jo me l'imagino més guapo, l'Scrimgeour més imponent i la serp més gran. Però no importa perquè els de les pel·lícules també m'agraden. 

M'ha decepcionat una miqueta (només una mica) la batalla final entre en Harry i en Voldemort perquè és molt diferent de la del llibre. Al llibre estan envoltats de gent, la Molly mata a la Bel·latrix magistralment (cosa que m'encanta perquè la Molly és una gran maga) i quan en Harry fa el discurs m'emociono cada vegada que el llegeixo, llavors en Voldemort perd els papers i ataca a en Harry, que fa que la vareta vagi contra ell. En fi, potser no s'acaba d'entendre el que vull dir, però en resum crec que podrien haver fet la batallà més emocionant (a la pel·lícula). No m'acaba de fer el pes això de que en Voldemort es desintegri com si s'hagués apagat un interruptor (de cop). 

Ai si! M'oblidava de dir que no suporto la Ginny de la pel·lícula! És tant panfila i quieta... Em recorda a la protagonista de Twilight, que no té expressió facial. És el que em sap més greu de tot, em sembla, perquè als llibres la Ginny és intel·ligent, valenta i molt independent, i a la pel·lícula no és més que un decorat. Una llàstima...

En fi, això s'ha convertit en una ressenya d'aquestes pel·lícules (no us hi acostumeu perquè no solc veure pel·lícules basades en llibres) i per acabar m'agradaria donar-li la puntuació d'un 9! Si senyor, perquè tot i que hi ha coses que no m'agraden, són moltes hores de pel·lícules, m'ho he passat molt bé mirant-les i crec ho han fet molt bé! :D

Ara a per la numero 6, que m'han dit que a partir de la tercera van canviar de director i van millorar considerablement :)

A reveure!

2 comentaris:

  1. Tens tota la raó del món! A les primeres tres pel·lícules el Daniel Radcliffe prometia molt, sobretot a la tercera, però a partir de la cinquena em passa com a tu xD però en teatre es veu que és boníssim!

    Jo amb el que flipo és amb l'actor que fa d'Snape (Alan Rickman) Per treure´s el barret!!

    I la Ginny també, per mi aquella no és la Ginny ¬¬

    Una abraçada*

    ResponElimina
  2. Siempre se me olvida que tiene traductor x3 Que bueno que te gustaron las pelis, a mi también me encantaron las dos últimas x3 pero la 6ta la odié, es malisima como adaptación D:

    ResponElimina