20 de setembre 2012

Novetat: El Nom del Vent

L'editorial DeBolsillo ens porta com a novetat aquest mes de setembre la fantàstica novel·la El Nom del Vent de Patrick Rothfuss.
Ja fa temps que podem trobar a les llibreries el primer i el segon volum en castellà (El Nombre del Viento i El Temor de un Hombre Sabio respectivament), i ara per fi podem tenir el primer llibre en català!
El disseny de la portada és exactament el mateix que en castellà. Esperem que no triguin a treure el segon llibre! :)

Us deixo la sinopsi d'aquest best-seller:

Músic, captaire, lladre, estudiant, mag, heroi i assassí: aquesta és la llegenda que envolta en Kvothe. La veritable història començarà a narrar-la a El nom del vent.

«Em dic Kvothe. Potser has sentit parlar de mi.» En una fonda en terra de ningú, un home es disposa a fer el relat de la seva vida per primera vegada. La veritable història que només ell coneix, una història que els rumors, les conjectures i els contes de taverna han anat deformant al llarg del temps fins a convertir-lo en un personatge llegendari al qual tothom creu ja mort: en Kvothe... músic, captaire, lladre, estudiant, mag, heroi i assassí. Ara vol revelar tota la veritat sobre ell mateix. I haurà de començar pel principi: la infantesa en una companyia d'artistes itinerants, els anys malvivint com a lladregot als carrers d'una ciutat gran i l'arribada a una universitat on espera trobar les respostes que ha estat buscant. Atípica, profunda i sincera, El nom del vent és una novel·la d'aventures, d'històries dins d'altres històries, de misteri, d'amistat, d'amor, de màgia i de superació, escrita amb mà de poeta i que captiva -per la seva originalitat i la mestria amb què està narrada- a tots els que la llegeixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada