21 d’agost 2012

Novetat: Las Crónicas de Egg: Aventuras en las Islas

Las Crónicas de Egg: Aventuras en las Islas és la primera novel·la del guionista de cine Geoff Rodkey. Ediciones B ens la porta en edició rústica, al preu de 15 euros. 

«Molt recomanable... No s'assembla a res que s'hagi escrit... Una magnífica primera novel·la.» Rick Riordan.


És difícil tenir tretze anys, sobretot quan algú està intentant matar-te! No és que la vida d'Egbert fos precisament fàcil a l'illa de Xafogor, infestada de pirates i sense més companyia que els seus incompetents tutors i els seus insuportables germans, Venus i Adonis. Quan el seu pare els arrossega a una missió urgent a la fabulosa illa d'Alba i després desapareix juntament amb els seus germans en un misteriós accident, Egbert, ara anomenat Egg, es queda vivint amb la milionària família Pembroke, i amb la seva bella i brillant filla, Millicent. Llavors la vida sembla perfecta. Fins que algú intenta llançar-lo per un precipici. I llavors Egg es troba enmig de l'aventura més trepidant mai explicada..., de la qual no sap si en sortirà amb vida.

Aquesta novel·la té un no se què que em fa venir unes ganes immenses de llegir-me-la. Potser perquè em recorda a Terry Pratchett, o perquè les novel·les juvenils amb protagonistes adolescents últimament m'han agradat molt gràcies a escriptors com Rick Riordan o Angie Sage. Així doncs aquí us la presento, sortirà a la venta el pròxim setembre. 

2 comentaris:

  1. asdkhakjsdasd no hablo catalán D: no puedo leer nada -.-

    ResponElimina
  2. xD Abbieee tienes el traductor en la sidebar! :D

    No es el mejor del mundo pero funciona jaja

    ResponElimina