22 de juny 2012

Novetat: La Espada del Arcangel

Si fa uns dies publicava la ressenya Branded by Fire de Nalini Singh, avui us faig arribar la notícia de la sortida en castellà d'una altra novel·la de la mateixa escriptora. 

L'editorial DeBolsillo treu a la venta "La Espada del Arcàngel", quarta entrega de la saga Guild Hunters. En aquesta novel·la, on tothom esperava que continués amb la història d'Elena i Rafael, l'autora fa un gir inesperat i canvia de perspectiva enfocant-se amb un dels guardaespatlles de l'Arcàngel: Dmitri. Aquest personatge ja l'hem vist sovint en les tres primeres entregues, i la veritat és que és bastant intrigant, serà una oportunitat per saber més sobre la història d'aquest vampir tant lleial a l'Arcàngel Rafael. 

Sinopsi:
El cap decapitat marcat amb un distintiu tatuatge a la galta hauria d'haver estat un cas per al Gremi de Caçadors, però l'instint aguditzat durant segles de vida impulsen al vampir Dmitri a prendre el control. Hi ha alguna cosa retorçada en aquella mort, alguna cosa que parla de segles passats... però la necessitat de Dmitri de descobrir la veritat no és res comparat amb la ferotge força de les seves respostes cap a la caçadora assignada a desxifrar el tatuatge.

Agredida salvatgement en un brutal atac que gairebé acaba amb la seva vida, Honor no està preparada per enfrontar-se al seductor vampir que és la mà dreta d'un Arcàngel, i que mostra la seva crueltat d'una manera tan audaç com la seva letal sensualitat... el mateix vampir que ha estat la seva obsessió secreta des del dia en què va ser prou gran per comprendre les inexplicables i violentes emocions que despertava en ella.
Quan el desig es converteix en una perillosa compulsió que podria destruir-los als dos, queda clar que el passat no seguirà enterrat.  Alguna cosa aguaita... i no s'aturarà fins que torni a la vida a un monstre sanguinari.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada