10 de juny 2012

Novetat: The Alloy of Law

Fantàstica notícia que ens arriba a través de la pàgina web La Espada en la Tinta

Ediciones B publicarà "The Alloy of Law", de Brandon Sanderson, seqüela de la trilogia Mistborn
De moment es desconeix la portada que tindrà en castellà, quina data tindrà de publicació i el preu que tindrà, així com el format. 
La novel·la està basada en el mateix món de la trilogia "Nacidos de la Bruma", i en castellà es publicarà amb el títol "Aleación de Ley", i inclourà elements de fantasia urbana, fantasia èpica, i una mica de steampunk

Sinopsis
Han passat ja tres-cents anys des dels esdeveniments narrats a la trilogia Mistborn, i Scadrial es troba ara en l'era moderna: ferrocarrils, canals, il·luminació elèctrica, i els primers gratacels envaeixen el planeta. 

Tot i que la ciència i la tecnologia estan aconseguint nous reptes, l'antiga màgia de l'alomància continua exercint un paper fonamental. En una zona coneguda com els Àrids existeixen eines crucials per aquells homes i dones que intenten establir l'ordre i la justícia. Un d'aquests homes és Lord Wazillium Ladrian, expert en metalls i en l'ús de l'alomància i la ferruquímia. Després de viure vint anys en els Àrids, Waz s'ha vist obligat per una tragèdia familiar a tornar a la metròpolis d'Elendel. Tot i així, i a desgrat seu, haurà de guardar les armes i assumir les obligacions que exigeix el fet d'estar rodejat per la classe noble. O almenys això creu, ja que encara no sap que les mansions i els elegants carrers arbrats de la ciutats poden ser inclusos més perillosos que les planes dels Àrids. 
Un skyline metàl·lic de boira, cendra i vapor conquista el cel amenaçant a tots aquells que viuen i lluiten sota d'ell. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada