19 d’abril 2012

Sant Jordi

Sant Jordi ja s'acosta, i com cada any els carrers s'ompliran de llibres, roses i sobretot, de gent passant una bona estona buscant i rebuscant entre les parades de llibres.

Aquest any Sant Jordi cau en dilluns, i hi ha previsió de sol amb unes miques de núvols. No està malament, eh?

Durant els següents dies aniré penjant les novetats editorials, així com llibres que poden ser molt interessants!!
No hi ha grans best-sellers, per tant les ventes poden estar molt distribuïdes, sense un clar guanyador. Personalment, com que estic obsessionada amb els llibres, moltes vegades arribo a Sant Jordi amb el llibre ja comprat :)

Exposaré 4 o 5 llibres, entre edicions per a adults i juvenils, catalanes, castellanes i estrangeres,  per tal de tenir una mica de diversificació!!

I com oblidar-ho! Algunes de les firmes de llibres poden ser molt interessants!! Els autors més representats aquest Sant Jordi firmaran els llibres en sessions maratonianes (ànims!)


Primera novetat editorial!!

Into the Wild, de l'autora Erin Hunter. És un llibre juvenil, amb molt bona pinta i que en versió anglesa ja van pel 6è llibre, així que si et van les sèries, aquest no te'l pots perdre! 

L'editorial Sentillana i Estrella Polar ens el porten amb el nom de "En Territorio Salvaje" i "En Territori Salvatge" respectivament, a 13,00 euros.

És el primer volum de l'aclamada sèrie felina "Els gats guerrers", que ja porta deu milions d'exemplars venuts al Estats Units i s'ha traduït a 28 llengües.


Sinopsis: Durant generacions, quatre clans de gats salvatges s'han dividit el territori del bosc, segons les lleis dels seus bel·licosos ancestres. Ara, però, els gats del Clan del Tro es veuen amenaçats pel creixent poder del Clan de l'Ombra, i quan alguns dels seus nobles guerrers moren en estranyes circumstàncies, la supervivència del grup corre perill. Però tot canvia el dia que apareix Rusty, un gat de companyia criat entre els Dos Potes que busca refugi en el Clan del Tro. Superada la desconfiança inicial, pot ser que Rusty acabi sent un dels guerrers més valents i eficaços del clan... 

Jo segur que me'l llegeixo! Té una pinta increïble!! A més a més crec que l'han encertat amb aquesta portada, perquè l'anglesa és horrorosa! 

Demà més novetats :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada