18 d’abril 2012

Novetats!!


Per fi ja tenim data de llançament del nou llibre de J. K. Rowling: 27 de Setembre del 2012!!

El títol original serà "The Casual Vacancy", tindrà 480 pàgines i serà una novel·la per adults. 





Sinopsi

La mort sobtada de Barry Fairweather, un membre del consell parroquial, commociona a tots els habitants de Pagford, un poblet idíl·lic anglès. Aquest poble, descrit com una vila amb una plaça del mercat i una antiga abadia, amaga darrere la seva aparent calma, una localitat en guerra causada per la vacant deixada per Barry.

L'autora s'allunya, així, de la sèrie de Harry Potter, i sorprèn amb una història explicada amb humor negre, on els rics s'enfronten als pobres, els adolescents s'enfronten als seus pares, les dones s'enfronten als seus marits i els professors estan enfrontats als seus alumnes. 


De moment es desconeix quina editorial castellana i catalana tindrà els drets sobre el llibre, per tant es desconeix la data de llançament en aquestes dues llengües.

Personalment, la sinopsis del llibre no sembla gaire interessant, i em recorda bastant als pobles de La Forqueta i La Forcassa. Però havent llegit com he fet tots els llibres de Harry Potter amb devoció, no tinc cap dubte que el llibre serà impressionant! Estaré fent cua per comprar el meu exemplar el dia 27 de Setembre!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada