18 de setembre 2013

A reveure!



Doncs si, agafo els meus llibres i me'n vaig cap una altra banda! El blog ha anat de capa caiguda els últims temps, per la feina, per les vacances, i sobretot perquè no tinc la motivació necessària per posar-hi les hores que es mereix, i sense motivació no es pot tirar endavant un projecte així. Un any i mig de blog no està malament però és hora de començar noves aventures...Una abraçada ben forta a tots!

4 comentaris:

  1. Oh, llàstima! Deixa´l obert que puguem venir a fer consultes ;-)

    Molta sort Irene!

    ResponElimina
  2. Si es una pena, a mi m´agradava molt com escrivies, les resenyes que feies, i em motivava per llegir mes llibres, de fet quasi totes les resenyes que he llegit teves, em produiexen una sensació magnífica i molts bons consells. T´asseguro que m´han vingut ganes d e llegir molt mes i mes llubres. Gracies! Hem aprés moltes coses i hem disfrutat.
    Tambe tenia el meu ritual i despres de llegir les noves coses de cada setmana en aquest blog, després passava per el Pais Secret, un altre blog que m´encanta i que vaig descobrir gracies a tu!!! gracies al teu maginific blog literari.
    Però la feina no ha estat en va, i segur que tu tambe has aprés molt.
    Esperarem les noves iniciatives, una abraçada

    ResponElimina
  3. Nooooooooooo! :(

    M'entristeix aquest post, ja que aquest bloc era una de les meves parades obligatòries. Però t'entenc, és molta feina i suposa un compromís molt important. Gràcies per haver iniciat aquesta aventura i no dubtes que si cal et seguirem en totes les que vinguin!

    Molta sort en els nous projectes!

    ResponElimina
  4. Hola Irene.
    Em sap greu , un altre bloc que plega .Inclus jo he pensat en plegar però tard o prest és el meu refugi. Te anat seguint encara que no sempre coment,. A casa passam moments dificils i les lletres no son una prioritat encara que si un motiu de lluita .
    Esper no perdre per sempre el contacte i moltes gràcies per a contagiar aquesta pasió . Esper saber bones noves prest. Molts petons .Sort i ventura .Salut i alegria . A reveure polida ( maca ).

    Afectuosament , joan.

    ResponElimina