03 de juliol 2013

Novetat: La furia del Aprendiz

La segona entrega de la saga Codex Alera La furia del Aprendiz de l'autor Jim Butcher ja es pot trobar a les llibreries. L'autor, conegut sobretot per la seva famosa saga de Harry Dresden, està ara immers en aquest nou món i ja porta publicats sis llibres en anglès.

El primer llibre Las furias de Alera es va publicar en castellà l'any 2012 per l'editorial RBA.


En el món de Carna, el regne d'Alera és l'estat més poderós i tots els seus habitants tenen cert domini sobre les forces elementals (aigua, terra, fusta, foc, aire i metall) a les que anomenen fúries. Tots, excepte Tavi, que viu en una propietat rural i és incapaç de desenvolupar les seves habilitats, quedant per aquest fet relegat a tasques secundàries i a ser objecte de burla per part de tots.
La recerca d'una ovella perduda, llança a Tavi de cap als esdeveniments que estan posant en perill la pau entre els regnes i la mateixa supervivència d'Alera. Sense habilitat per controlar les forces elementals, haurà de confiar en el seu valor i la seva intel·ligència per salvar els seus amics i alliberar al regne de la pitjor amenaça de la seva història. 

El regne d'Alera ha evitat la invasió dels marat, però la conspiració contra el Primer Senyor segueix el seu curs i des de l'altre costat del mar ha arribat un atac inesperat que ha debilitat les defenses del regne. Si el Primer Senyor cau, una guerra civil cruel i sagnant serà inevitable. Tavi, el noi incapaç d'invocar les fúries que va salvar a Alera, es troba ara a l'Acadèmia. Protegit pel Primer Senyor, estudia per esdevenir indicador de la corona i actua com a patge a la cort. Involuntàriament, les circumstàncies l'empenyen de nou al centre dels esdeveniments i l'obliguen a enfrontar-se a les traïcions i als intents d'assassinat que es tramen en el cercle més íntim del Primer Senyor, mentre descobreix qui són els atacants de més enllà del mar i salva a la seva tia Isana d'un perill terrible. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada