27 de juny 2013

Repte 30 llibres: he de llegir-lo, he de llegir-lo...

La consigna d'avui per aquest repte és pensar en un llibre que t'hagi cridat l'atenció i l'hagis volgut llegir però que al final no ho has fet mai. 

A mi em va passar amb dos llibres de la mateixa autora. Lian Hearn, que en realitat es diu Gillian Ruinstein va escriure una trilogia de llibres anomenats Tales of the Otori, publicades en castellà per Alfaguara sota el nom de Leyendas de los Otori. Els títols El suelo del ruiseñor, Con la hierba por almoada i El brillo de la luna, estan publicats en una edició molt treballada i amb magnífiques portades. 
Aquesta trilogia em fa fascinar, ja que sempre m'ha agradat el Japó feudal, i la història està tant magistralment entrelligada, que va ser una lectura conmovedora des del principi fins al final. 

Més endavant, l'autora va treure dos llibres més, una preqüela i una seqüela, La red del cielo es amplia i El lamento de la garza. I tant bon punt els vaig veure a la llibreria (eren dos llibres enormes de més de 600 pàgines cada un) me'ls vaig comprar. Però mai els he llegit, tot i que fa més de cinc anys que els tinc a l'estanteria. 

Sempre m'han cridat l'atenció, i sempre he estat temptada de llegir-los, però hi ha un no se què que hem fa por de que no m'agradin, i tot i que és una gran ximpleria, això m'ha refrenat de llegir-los. Potser algun dia faci el pas i acabi gaudint de la seva lectura, o potser es quedaran eternament a la meva estanteria. 


I vosaltres, teniu algun llibre pendent de llegir?

2 comentaris:

  1. lleigeixte'ls d'una vegada doncs, que valen molt la pena!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, si, això és el que em repeteixo sempre i encara no em decideixo xD

      Elimina