05 de juny 2013

Portades amb doble personalitat

Hola a tothom :)

No us ha passat mai que us fixeu en un llibre per la portada? A mi m'ha passat amb el llibre "Semillas amargas". La portada em va intrigar i vaig buscar ressenyes a alguns blogs literaris per saber què tal estava. I al veure que té molt bones crítiques vaig decidir-me a llegir-lo.  

Tot molt bé fins que vaig topar-me amb l'edició original americana i veure l'horrible portada que té. Buf, no sé què dir per descriure com de desagradable la trobo. I no ho dic per les calaveres (això és lo de menys), sinó per la noia, tal com va vestida, el llibre i la postura corporal. Tot em desagrada. 
En canvi l'edició en castellà de l'editorial Random em sembla interessant i misteriosa. Els colors foscos, les ulleres de la noia, etc. crec que li confereixen al llibre un estil més aventurer i de ciència ficció. 

Aquí teniu les portades perquè veieu les grans diferències per vosaltres mateixos. 


Una li dóna un toc de misteri i l'altre...mal rotllo. Quan l'hagi llegit ja publicaré la ressenya per dir-vos què m'ha semblat, i quina portada li escau millor.
Aquí us deixo la sinopsi:

Febrer, 1939. Barcelona. Raybould Marsh, agent del Servei Secret d'Intel·ligència britànica, tracta de reunir informació sobre el febril rearmament alemany en territori espanyol quan es topa amb una dona que té estranys cables que li surten del cap.
Agost, 1939. Londres. El MI6 britànic descobreix l'existència de soldats alemanys amb habilitats «sobrenaturals». Els seus poders són tan increïbles com mortífers.

A partir d'aquest moment Raybould Marsh es converteix en el responsable d'impedir la imminent invasió nazi. En un intent desesperat es reunirà amb els bruixots que donen suport, a l'ombra, a les forces britàniques. No obstant això, el preu que haurà de pagar per vèncer l'enemic serà molt superior al que havia imaginat...

2 comentaris:

  1. Ugh que portada más fea la original, la otra en cambio está genial. Ya nos dirás que tal el libro, pero pinta bastante bien, espero que te guste (:

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ya voy por la mitad del libro y se me resiste. Una pena que a estas alturas aun no me identifique con los personajes. Espero que mejore..

      Elimina