11 de maig 2013

Més novetats per aquest mes: Inferno i Boneshaker

Bon cap de setmana!

Us presento dues novetats més que poden ser interessants. La primera novetat ja us la vaig mostrar fa un temps però ara que ja falta poc perquè surti publicada us ho recordo: Inferno de Dan Brown. Segurament aquest llibre es convertirà en un best-seller (com tots els seus anteriors llibres). Aquest any ja fa deu anys de la publicació del Codi Da Vinci, el seu llibre més conegut. L'editorial Empúries és l'encarregada de publicar-lo en català. 

Sinopsi:

Al cor d'Itàlia, el catedràtic de simbologia de Harvard Robert Langdon es veu arrossegat a un món terrorífic al voltant d'una de les obres mestres de la literatura més immortal i misterioses de la història: l'Infern de Dante. 
Amb aquest teló de fons, Langdon s'enfronta a un adversari esgarrifós i ha de bregar amb una enginyosa endevinalla en un escenari d'art clàssic, passadissos secrets i ciència futurista. Recolzant-se en l'obscur poema èpic de Dante, Langdon, en una cursa contra rellotge, cerca respostes i persones de confiança abans que el món canviï irrevocablement.

A la venta en català i castellà el dia 16 de maig al preu de 21,63€.

El segon llibre que sortirà publicat el mateix dia 16 de maig és Boneshaker de Cherie Priest. El llibre ja es va publicar en rústica l'any passat però ara les editorials La Factoria de Ideas i Debolsillo s'han associat per treure'l en versió butxaca. 
És un llibre de ciència ficció i steampunk que incorpora un dels temes més de moda avui en dia: els zombies. Últimament podem trobar zombies a per tot: sèries, videojocs i als llibres. 

Sinopsi
Durant la guerra civil, l'inventor Leviticus Blue va crear un artefacte capaç de travessar el gel d'Alaska, on es rumorejava de que s'havia trobat or. Així va néixer la increïble màquina perforadora Boneshaker. Malauradament, la Boneshaker no va funcionar adequadament  i va destruir el centre de Seattle, provocant una explosió de gas verinós que va convertir a qui el respiraven en morts vivents. 
Passen setze anys, i un mur rodeja la tòxica i devastada ciutat. A l'altre costat viu la viuda Briar Wilkes, amb una reputació arruïnada i un fill, Ezekiel. El jove s'embarca en una creuada secreta i la seva cerca el portarà rere el mur, a una ciutat plena de zombies, pirates aeris, lladres i guerrillers. Només Briar pot salvar la vida del seu fill. 

El llibre sortirà només en castellà a un preu de 9,95€.

2 comentaris:

  1. L'últim de Dan Browm em crida moltíssim. En la seva època vaig devorar El codi Da Vinci, però no he tornat a llegir res més seu! Ja va sent hora de redescobrirlo.

    ResponElimina
  2. Completament d'acord, jo El Codi Da Vinci també el vaig devorar. No obstant l'últim em va decebre bastant, per tant crec que esperaré que aquest nou llibre estigui a la meva biblioteca per llegir-me'l ;)

    ResponElimina