10 d’abril 2013

Novetat: L'Heroi Perdut



Per fi un dels meus autors preferits tindrà la seva nova sèrie de llibres en català!! Estic eufòrica :D

El primer volum de la sèrie Herois de l'Olimp s'anomena L'heroi perdut, de l'autor Rick Riordan. El publica La Galera, com també fa amb altres llibres de mateix autor. Recordem que aquests llibres estan dirigits a un públic juvenil, però i que? No m'agraden aquestes etiquetes ja que aquest autor m'ha conquistat amb la seva manera d'escriure, amb els seus grans personatges i amb les seves històries plenes d'humor i de literatura clàssica.

Sinopsi

Quan en Jason desperta sap que algo està anant molt malament. Està en un autobús de camí cap a un campament per a nois problemàtics. I l'acompanya la Piper, una noia (bastant guapa, per cert) que diu que és la seva xicota, i el que sembla ser el seu millor amic, en Leo... Però ell no recorda res: ni qui és ni com ha arribat aquí. Poques hores després, els tres descobriran que no només són els fills dels Deus de l'Olimp, sinó que el seu destí és complir una profecia de bojos: alliberar a Hera, Deessa de la fúria, de les urpes d'un enemic que porta planejant la seva venjança molt de temps.

3 comentaris:

  1. Crec que m´has donat una idea per Sant Jordi per un adolescent que no acaba de trobar-li el punt als llibres clàssics per adolescents. De ben petit li agrada la mitologia. Què et sembla?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bona idea! Aquest autor combina històries boníssimes amb personatges de l'antiga Grècia. Aquest autor és un dels grans de la literatura juvenil.

      Elimina
  2. Totalment d'acord! Jo només he llegit Les cròniques de Kane, una saga del mateix estil, però amb l'Antic Egipte com a eix central. Aquest autor s'hap com convinar història i molta acció per atraure als joves. Hauré d'animar-me amb les altres sèries!

    ResponElimina