15 d’abril 2013

Llibreries fantàstiques i on trobar-les

Hola guapos i guapes!

Us presento una nova minisèrie d'entrades que publicaré pròximament al blog i que em fa molta il·lusió! 
M'encanta perdre'm dins una llibreria (com qualsevol altre bibliòfil), de fet quan en veig una no puc evitar parar-me davant l'aparador i veure quins llibres hi tenen exposats. Jo seria eternament feliç si pogués viure dins una llibreria!

El llibre com a objecte em fascina (el llibre digital està molt bé, però és fred), tocar el llibre, l'olor de tinta, el pes i l'edició són alguna de les coses que em fan estimar-los. Hi ha edificis que reten homenatge als llibres, com temples del saber, amb la seva arquitectura, la seva manera de fer o simplement per l'amor que transmeten als llibres. 

Per això avui us presento aquesta llibreria fantàstica (la primera de moltes) que hi ha a Maastricht, Holanda. És una església reformada (i quina reforma, tu!) i ha quedat espectacular. Tot va començar quan vaig veure per primera vegada una imatge de la llibreria Selexyz Dominicanen. Em vaig quedar amb la boca oberta i ja tinc un apunt a la meva agenda mental, de que si alguna vegada a la meva vida m'acosto per aquesta ciutat, aniré a veure-la segur.





Pàgina web de la llibreria (en holandès evidentment) i direcció: Dominikanerkerkstraat 1
6211 CZ Maastricht (Holland). 

4 comentaris:

  1. Fa estona que la miro i encara tinc la boca oberta. Uf, ara Maastrich em sonarà molt millor, només en coneixia el ditxòs tractat.

    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, si totalment d'acord. Si les fotos són així no m'imagino com deu ser estar-hi present :)

      Elimina
  2. Quina passada de llibreria, com no podia esser d´altre manera havia d´esser a Holanda, combinant l´encant de una arquitectura gotica per una finalitat ludica i cultural, fantastica.... i molt bona idea aquest viatge per les llibreries, m´agradaria fer-lo de veritat i Mastrich està aqui a tocar!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, si, al estar a Holanda sé de segur que algun dia aniré a visitar-la :)
      Els holandesos són uns genis de l'arquitectura, tot i que és més d'anglesos canviar l'activitat original d'un edifici per donar-li finalitats més pràctiques.

      Una abraçada!

      Elimina