24 d’abril 2013

Feliç Sant Jordi!!



Amb un dia de retard perquè ahir va ser un dia de bojos!

Un dia després ja se sap quins han sigut els llibres més venuts: El gran guanyador aquest any és Victus, d'Albert Sánchez Piñol.
Els altres llibres més venuts han estat L'estiu que comença de Sílvia Soler, Plans de futur de Màrius Serra, Bruixoles que busquen somriures perduts d'Albert Espinosa i El carrer de l'embut de Pilar Rahola. I per a adolescents el llibre més venut ha sigut Adolescents.cat: El manual d'Ernest Codina i Roger Carendell. 




Personalment trobo una tonteria això que ha fet el Gremi de llibreters de posar en diferents etiquetes els llibres de ficció. A uns els anomenen "ficció" i als altres "mediàtics". Què hi fa que l'autor sigui mediàtic o no? Els llibres són bons o dolents, interessant o no, però mediàtics? Una ximpleria. Llavors passa que una busca els llibres més populars d'aquest Sant Jordi i només se'n entera de la meitat del pastís. 

Tornant a parlar dels llibres, tot i que Victus, el gran guanyador, em crida l'atenció i segurament me l'acabaré llegint, els que més m'interessen són L'estiu que comença de Sílvia Soler i Brúixoles que busquen somriures perduts d'Albert Espinosa. Aviam si tinc l'oportunitat de llegir-me'ls :)

I ara a gaudir dels llibres d'aquest Sant Jordi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada