08 de març 2013

Novetat: Bioko

Hola blogaires! 
Avui us porto una novetat molt interessant! Des de principi de mes podem trobar a les llibreries la novel·la Bioko, escrita per Marc Pastor i publicada per Amsterdam Llibres.





Sinopsi
Una aventura extraordinària que arrossega el lector al cor d'una illa misteriosa i salvatge en ple segle XIX. Perills, peripècies i un punt de fantasia per a tothom que s’atreveixi a endinsar-se en les seves pàgines.

L’any 1887, Bioko és encara una illa remota perduda al golf de Guinea. Un presidi gegant, una illa on confinar els homes a qui se'ls nega el futur. Allà és on destinen, després d'haver reptat tots els seus superiors, Moisès Corvo, soldat intrèpid, dissolut i cràpula, llibertí i bevedor. Allà hi coneixerà la més desafiadora de les aventures, la que té a veure amb la sang i també amb la història. Perquè, estigueu avisats, a Bioko només hi ha una llei: si un salva la vida, algú altre ha de morir.


Interessantíssim llibre, sobretot perquè crec que té aires a L'illa del Tresor o a El misteri de l'illa de Tökland. A més a més he de confessar que em vaig enamorar de la portada tant punt la vaig veure! La il·lustració és d'Oriol Manet, i a la seva pàgina web podreu trobar més imatges. 

2 comentaris:

  1. Bon dia!
    A mi també m'agrada la portada però sembla més de còmic que de novel·la, no trobes? Tot i així la sinopsi sembla molt interessant, potser m'animo a llegir-lo!

    ResponElimina
  2. Jo des de que vaig veure la portada que tinc ganes de llegir-me'l!! :)

    ResponElimina