19 d’octubre 2012

75 anys de El Hobbit

Ja fa 75 anys que aquesta magnífica obra de ficció va ser publicada per primera vegada en anglès, i 30 que va ser publicada en castellà. Per això l'editorial Minotauro, del Grup Planeta, ofereix una edició especial d'aquest famós llibre. 

El pack conté una reproducció de l'edició original de 1937 amb il·lustracions dissenyades pel propi Tolkien i un paper especial envellit. 
Aquesta edició està limitada a 3.500 exemplars, numerats i acompanyats d'una elegant funda de pell gravada amb els motius del Llibre Vermell i el Mapa de Thór. 

Per a qui aquesta edició de luxe sigui imprescindible ja pot començar a estalviar i a rebuscar entre els racons de casa perquè aquest llibre la trobem al preu de 45€, quasi res, eh? El pack es pot comprar a la mateixa pàgina de l'editorial.
Amb tot, i a pesar del preu, crec que és maco que es recordi d'aquesta manera un llibre que ha fet història i que es continua llegint 75 anys després de la seva primera publicació.

2 comentaris:

  1. El tenc ( un aedició de tantes ) peròno l´he llegit . A 100 pagines d´acabar la trilogia del señor de los anillos ( en castellano , si ) els vaig engear apastar fang . uffff.

    Com a llibre objecte i esteticamnet ho trob precios i ja et vaig dir que m´encanten.

    Em ve al cap la saga del stephen king de la torre oscura , em manca llegir el darrer i ho fare quan em doni la gana . vaig trigar més de 20 anys esperant el ditxos final . :) salut.

    ResponElimina
  2. Doncs veus, jo sempre tinc feines per començar El senyor dels anells, perquè el primer llibre és avorridíssim, però m'encanta l'últim llibre i no em costa mai acabar-lo.

    Stephen King no me'n he llegit mai cap, perquè em fan por xD

    ResponElimina