06 de setembre 2012

La Setmana del Llibre en Català!



La Setmana del Llibre en Català tindrà lloc del divendres 7 al diumenge 16 de setembre de 2012 a l’avinguda de la Catedral de Barcelona amb l’objectiu de fer créixer la lectura en català.

La Setmana recrearà una petita ciutat de la lectura sostenible que permetrà reconèixer la tasca d’editorials, llibreries i revistes i també de les biblioteques públiques a partir de diverses activitats per a públic adult i familiar.

Aquest any celebrem el nostre 30è aniversari i per això tenim preparat un conjunt de campanyes, concursos i accions molt singulars pensats per compartir-ho amb vosaltres i que recordaran la llarga trajectòria d’aquest esdeveniment. Tot ho anunciem al web i als nostres canals de les xarxes socials, a facebook i a twitter.
Navegueu pel nostre web i descobriu tot el que us depara l'edició d'aquest any!


Es fan activitats tots els dies, tant per a petits, públic adult, o activitats en família! Jo ja estic pensant d'anar-hi un parell de dies, que he vist a la programació coses mooolt interessants :)

Sobretot no us oblideu de visitar la seva pàgina web!


______________________________________________________________________________




Per a totes aquelles editorials que no poden participar a la Setmana del llibre en Català, la pàgina web llibresperllegir.cat ha creat una plataforma web per tal de fer una setmana virtual (paral·lela) a la que es fa a Barcelona. 

Aquí podeu trobar tota la informació d'aquesta activitat! I per saber qui hi participa, cliqueu a aquest altre enllaç.


· La informació d'aquesta entrada està extreta de les pàgines web lasetmana.cat i llibresperllegir.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada