28 de maig 2012

Novetats: Llibres "Las Leyes del Mar"

Robin Hobb
De la mà de DeBolsillo ens arriben aquests mesos els tres llibres que composen la trilogia "Las Leyes del Mar", de l'escriptora californiana Robin Hobb. Aquests llibres ja havien estat publicats en tapa dura però l'editorial DeBolsillo els reedita amb el preu més assequible de 14'95 euros.

"En el saturat mercat de la fantasia, els llibres de Robin Hobb són diamants en un mar de zirconi"—George R. R. Martin

El passat mes de febrer va sortir a la venta el primer títol, anomenat "Las Naves de la Magia". Amb nova portada, més interessant, tot s'ha de dir. Les lletres utilitzades pel nom de l'autora m'han recordat tant a les de "El Hobbit" de Tolkien que per un moment m'he pensat que hi havia una nova edició d'aquest mític llibre. 
A més a més feia temps que no sentia a parlar d'una trilogia de fantasia amb tant bones crítiques, per tant em venen moltes ganes de llegir-me aquests llibres.

Ship of Magic
De la trilogia Liveship Traders, la primera novel·la en castellà es titula "Las Naves de la Magia", que arriba en tapa tova, reeditada després 5 anys, i amb una extensió de 704 pàgines. 

Resum de la contraportada:
Bingtown és un centre de comerç exòtic i la llar d'una noblesa mercant afamada pels seus vaixells vivents, naus fetes de fusta de mag, que maduren màgicament fins a aconseguir un estat de consciència. La fortuna d'una de les famílies més antigues està dipositada en una nau recentment despertada, Vivàcia. Per Althea Vestrit, la nau és la seva legítima herència que li ha sigut negada, i faria el que fos per recuperar aquest llegat. Per a Wintrow, nebot d'Althea, al que han apartat dels seus estudis religiosos per servir a bord, Vivàcia és una condemna perpètua. Però el destí de la família Vestrit, i del vaixell, pot estar en mans d'un extrany, que tracta d'aconseguir el domini de tots els habitants de les illes Pirates...

Pots llegir les primeres pàgines aquí!

Mad Ship
La continuació de "Las Naves de la Magia" és "Las Naves de la Locura". Publicada en original l'any 1999, La Factoria de Ideas la va publicar el 2007 en castellà. Ara DeBolsillo el reedita en tapa tova (736 pàgines) al preu de 14'95 euros, igual que el primer volum. 

Resum de la contraportada:
La maledicció mil·lenària dels Antics Mercaders de Mitonar es va erosionant a poc a poc sota la mà de ferro d'un nou sobirà corrupte. Els Vestrit esperen el retorn de la seva nau, un vaixell màgic construit amb tronconjur, la fusta que estableix un vincle místic entre les embarcacions i aquells que les governen. Althea Vestrit viu amb l'únic propòsit de recuperar la nau, que considera la seva herència, i navegar amb ella pels mars. Tot i així, la Vivàcia ha sigut capturada pel capità pirata Kennit. Althea i el seu antic camarada d'aventures marítimes, Brashen, s'han proposat alliberar la nau, però pot ser que els seus plans resultin més perillosos que el fet de deixar la Vivàcia a les mans cobdicioses de Kennit. 


Ship of Destiny
L'última novel·la de la trilogia, "Los Barcos del Destino", sortirà a la venta el pròxim Juny, al mateix preu que les dos primeres entregues de la trilogia, i amb 768 pàgines. 

Resum de la contraportada
Mentre Mitonar es precipita cap al desastre, la matriarca del clan, Ronica Vestrit, acusada de traïció, està buscant la manera d'unir als habitants de la ciutat en contra de l'amenaça dels Chalsedean. Mentrestant, Althea Vestrit, que desconeix el que ha passat a Mitonar i a la seva família, continua la seva perillosa cerca per localitzar i recuperar la nau Vivàcia, segrestada pel despietat pirata Kennit. 
Tot i el seu atreviment, pot ser que el seu pla resulti inútil. Per a la persona que estima, la Vivàcia s'enfrontarà a grans perills, mentre que el secret de les naus és revelat. Una veritat tant aclaparadora com aquesta pot destruir a la Vivàcia i tots aquells que l'estimen, incloent al jove sacerdot Wintrow Vestrit, la vida del qual penja d'un fil...

1 comentari:

  1. jo vull llegirme'n un d'aquests del Robin Hobb!!! :)

    ResponElimina