22 d’abril 2012

Dinero a Mansalva - Novetat Sant Jordi 2012

Un dels meus autors preferits de tots els temps, Terry Pratchett, ja té dos novetats al mercat aquest 2012! Aquí us presento "Dinero a mansalva", una novel·la fantàstica de ciència ficció que farà les delícies dels seguidors de la gran saga: Discoworld.

Plaza & Janés ens porta aquesta novel·la de 400 pàgines en tapa tova amb solapes i al preu de 17,90 euros. 

Sinopsis
Després d'haver organitzat amb gran èxit el servei de correus a "Going Postal", Moist von Lipwig, ex estafador i trampós, s'avorreix. Lord Vetinari, el tirà de la ciutat, li proposa una oferta irrebutjable: dirigir el banc més important de la ciutat i salvar-lo de la ruïna. Moist accepta el repte de mala gana i va més allà de l'encàrrec proposat. Així, té una revelació: què passaria si la ciutat prescindís de la seva dependència de l'or? Però no tardarà a adonar-se de que no és tant fàcil oposar-se a segles de pràctica bancària i, a pesar del seu ja conegut i irresistible encant, Moist es veurà atrapat per diferents flancs en aquesta nova aventura. 

"Tant brillant i resplendent com una moneda acabada d'encunyar: enginyós, amè i per morir-se de riure" The Times.


Terry Pratchett és un dels autors més populars del Regne Unit. Les seves novel·les s'han traduït a més de 30 idiomes i porta venuts 50 milions d'exemplars a tot el món. Res escapa a la mirada intel·ligent, desenfadada i irònica d'aquest autor que, en la millor tradició satírica britànica, subverteix tots els gèneres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada