22 de gener 2013

Més de Dan Brown

Aquest autor super-ventes torna a publicar llibre aquesta primavera. Ho farà amb la continuació de El Símbol Perdut, que estava ambientada a Estats Units. 
Amb Inferno, acompanyarem al famós professor Langdon fins a Itàlia, on els misteris i els enigmes giraran entorn al clàssic de Dante La Divina Comèdia

"Per bé que vaig estudiar l'Infern de Dante a l'escola, no ha estat fins recentment, mentre em documentava a Florència, que he entès la profunditat i la influència perllongada de l'obra de Dante en el món d'avui en dia", ha dit l'autor. "Amb aquesta nova novel·la estic emocionat per transportar al lector en un viatge a les profunditats d'aquest regne misteriós... un paisatge de codis, símbols i més d'un passadís secret."

El seu editor afegeix: "Dan Brown és un narrador magistral, la seva capacitat de fusionar els codis amb una història ben documentada ha contribuït a que les seves novel·les siguin unes de les obres més populars de tots els temps. Amb Inferno, Dan ha agafat un clàssic de la literatura i li ha donat vida d'una manera que només ell sap".

La publicació de la novel·la serà aquesta primavera amb un llançament simultani a nivell internacional mai vist abans. Serà el sisè llibre publicat de Dan Brown després de l’èxit d'Àngels i dimonis, El Codi Da Vinci, El gran engany, Fortalesa digital i El símbol perdut.

A Catalunya, la saga de Robert Langdon, publicada per editorial Empúries, ha venut més de tres-cents mil exemplars.

5 comentaris:

  1. Fa un parell de setmanes vaig buscar LA DIVINA COMÈDIA de Dante a la Xarxa de Biblioteques populars i no el tenien.
    Més ben dit: pocs exemplars i la majoria no disponibles. Sospitós, no et sembla?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, m'ho has fet buscar i tot! A mi em surten bastants resultats a http://argus.biblioteques.gencat.cat

      Tot i així, amb la publicació de Brown segur que apareixen noves edicions de La Divina Comèdia ;)

      Salut!

      Elimina
    2. Després de les conspiracions esotèriques van vindre els crims escandinaus. Ara triomfen les menopàusiques que practiquen BDSM... no sé quina serà la propera moda literària... llegir clàssics???

      Elimina
  2. Jo crec que pots trobar La Divina Comèdia a gairebé qualsevol biblioteca pública; si més no a les grans, com ara les de Barcelona o la de Girona. A part, n'hi ha d'haver uns quants exemplars a cada biblioteca de lletres de cada universitat catalana :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Esther!
      No està malament saber això :) Però ja veurem fins a quin punt aquesta nova novel·la de Brown té a veure amb la Divina Comèdia. Em dóna la sensació que és tot propaganda...

      Elimina