14 de desembre 2012

Llibres musicals

Hola!
Com aneu? Jo bé! Contenta perquè avui us presento dos llibrets molt petitons i bonics que vaig fer fa uns dies. 
Consten de 128 fulles (a doble cara) per apuntar cosetes, cites, i qualsevol cosa que un vulgui. Això si, no s'hi pot esplaiar gaire perquè són molt petits... Hi caben al palmell de la mà.

Pels dos he utilitzat els mateixos materials però en ordre invers. Un és majoritàriament vermell amb un toc de paper de música, i l'altre és majoritàriament de música amb un toc de vermell. Són dos llibres que no es poden separar, sinó perden la màgia!

L'interior de les portades, tot i que no es pugui apreciar a les fotos, són també diferents per a cada llibre. L'un és vermell (el mateix que es veu a les fotos) i l'altre està folrat amb paper de música. 
Les fulles en blanc són bastant gruixudes, i per tant suporten quasi qualsevol tipus de tinta. 
Estan cosits amb una varietat de la tècnica anomenada Exposed Stitch bindingamb i fil de lli: blanc o vermell segons el llibre.

La setmana passada me'ls van comprar per a un regal de nadal. Vaig estar molt contenta, i espero que quan aquesta persona rebi el regal li agradi de tot cor. :)

Espero que us hagin agradat!

3 comentaris:

  1. Molt macos! Acostumats a teclejar, escriure a mà en un llibret així ha de ser un plaer. Fins i tot t´has d´esmerar en fer bona lletra

    ResponElimina
  2. Ohhhhh preciosos.
    Cagundena he de deixar la mandra i posar-me mans al llibre. ;)

    Compartesc amb Pais secret que l´escriptura a má ( acostum a fer-ho ) és un plaer i més a objectes tan particulars com aquest .
    Felicitats artista.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies als dos! Sí que s'ha perdut una mica això d'escriure a mà... però tard o d'hora tothom busca un tros de full en blanc per escriure el que se li passa pel cap :)

    ResponElimina